BBL-Leerling

Functieomschrijving


”Ieder mens geeft het liefst zelf vorm aan zijn eigen leven. Soms lukt dit niet op eigen kracht. Wij ondersteunen mensen met een verstandelijke beperking en/of complexe zorgvraag. Door goed te luisteren naar de wensen van onze cliënten en hun netwerk geven wij invulling aan alle facetten van het leven: wonen, werken, vrije tijd of contacten met anderen. Wij zijn een professionele partner en handelen vanuit ons hart, gelijkwaardigheid en respect.” Bij Pergamijn zijn ca. 1200 zorgprofessionals en 600 vrijwilligers werkzaam die dagelijks kleur geven aan het leven van onze cliënten. Het werkgebied is groot: Midden-Limburg, Westelijke Mijnstreek, Parkstad en Heuvelland.

De gidsende principes van Pergamijn zijn:

- we zijn samen beter en komen samen verder

- we laten cliënten en medewerkers het beste uit zichzelf halen

- we zijn een trotse, daadkrachtige en professionele partner met lef


Voor het schooljaar 2021, start per direct, is Pergamijn op zoek naar:

Leerling Verpleegkunde niveau 4, (vanaf leerjaar 1 óf mogelijkheid tot instroom)

Leerling MZ niveau 4 ( doorstroom MZ3 naar MZ4 )

Leerling MZ/ Vzig niveau 3

Leerling VZ(ig) niveau 3


Hoe werkt werken & leren bij Pergamijn?

Tijdens ben je net leertraject ben je voornamelijk aan het werk in jouw toekomstige functie en ga je daarnaast één keer per week naar het ROC. De opleiding start in september 2021 met de mogelijkheid alvast aan de slag te gaan in de praktijk van Pergamijn. Voordat de opleiding start kun je zo al proeven aan het werken in de gehandicaptenzorg. Je leert hoe je peroonsgerichte zorg kunt verlenen waarbij de cliënt centraal staat. Je hoeft dit niet alleen te doen maar samen met je team. Daarnaast word je ondersteund door een werkbegeleider. Je vult je rugzak met verschillende ervaringen doordat je op verschillende locaties gaat werken. Naast de vaste opleidingsdag werk je in onregelmatige diensten.


Wie ben jij?

Bij Pergamijn leveren we zorg op een respectvolle en liefdevolle manier. Pergamijn zoekt vooral leerlingen die niet alleen van aanpakken weten, maar met het hart op de juiste plaats. Die de droom hebben om anderen blij te maken met een vriendelijk woord of een helpende hand. Die plezier beleven aan de contacten met familieleden en mantelzorgers. Enthousiaste collega’s die met frisse ideeën het leven van de cliënten net dat beetje extra kleur weten te geven.

Meer informatie?
Heb je interesse, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Patricia Hamers praktijkopleider. Tel; 06-42615484


Heb je interesse?

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan je CV en motivatie aar: praktijkopleiding@pergamijn.org


Een test kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure en bij indiensttreding wordt gevraagd om een Verklaring Omtrent Gedrag.


Functievereisten

Wie zoeken we?

Om de opleiding te kunnen volgen beschik je verder over;

- beheersing van de Nederlandse taal en rekenen op minimaal 2F niveau

- aantoonbare affiniteit hebben met mensen met een verstandelijke beperking

- leergierige en nieuwsgierige houding