Cliëntbegeleider Geleen

Functieomschrijving

Waar kom je terecht?
We bieden je de kans om als cliëntbegeleider in de woning Laan van Westfalen in Geleen het team te komen versterken. Binnen Laan van Westfalen bieden we een warme thuis aan 24 cliënten. Het is een diverse groep cliënten waarbij jij gaat ondersteunen door stimulering en ontwikkeling, als ook instandhouding van de zelfredzaamheid, het bieden van autonomie (regie over het eigen leven), ondersteuning bij het maken van keuzes en het bieden van nabijheid. Daarbij gaat het niet altijd over het eindresultaat maar vooral over de weg er naartoe.

De locatie is een 24 uurs voorziening waarbij slaapdiensten een onderdeel van het dienstenpatroon zijn. Er wonen in ieder geval twee cliënten met Prader Willi Syndroom. Naast goed om kunnen gaan met de daarbij behorende gedragsproblematiek is het ook van belang om affiniteit te hebben met deze doelgroep. Dit houdt in dat je interesse hebt in voeding en beweging. Beide onderdelen zullen namelijk in de begeleiding van deze cliënten sterk aanwezig zijn.

- “Binnen Laan van Westfalen zijn wij samen met onze cliënten voortdurend in beweging om ze regie en kleur aan hun eigen leven te laten geven.” -

Functievereisten

Jij…

…. werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met de cliënt en/of wettelijk vertegenwoordiger en je collega’s staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.

…. kunt prioriteiten stellen als geen ander in dit dynamische werk, je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden en bent stressbestendig. Regelmatig heb je overleg met familie en wettelijke vertegenwoordigers en ben je in staat een goede samenwerking aan te gaan en in stand te houden. Je neemt deel in het multidisciplinair overleg.
…. beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Je bent een cliëntbegeleider met een positieve instelling en gaat geen uitdaging uit de weg, je durft op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega’s te zijn.
…moet derhalve als cliëntbegeleider binnen deze woning goed kunnen schakelen om steeds opnieuw te bekijken wat de behoefte en vraag van de cliënt is. Binnen Laan van Westfalen wordt er gestreefd naar een zo normaal mogelijk leven.


Jouw achtergrond…

… Je hebt een diploma in de zorg op MBO-niveau 3, Verzorgende 3-IG, niveau 4 of HBO niveau

… Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg en wil graag ervaring op doen en/of ontdekken waar jouw talenten liggen. Die kans bieden wij je graag. Maar ook als je al ervaring hebt in de zorg en precies weet waar je kracht ligt gaan we graag het gesprek aan.


Daar tegenover staat…

Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat.

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Verder bieden wij:

  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35/40 afhankelijk van je opleiding; (min. €1.920,- max. € 2993,- o.b.v. 36 uur);
  • 144 verlofuren per jaar en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren (bij fulltime dienstverband).
  • Een eindejaarsuitkering van 8.33%, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid.
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Laan van Westfalen in Geleen is goed te bereiken vanuit Sittard, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond.

Meer weten?

Voor nadere informatie over de functie-inhoud cliëntbegeleider kun je contact opnemen met teamleiders Manuela Gitmans, tel: 06-14886723 of Natasja de Lange, tel: 06-36226074


Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv via de website: www.werkenbijpergamijn.nl

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Marie-Christine Meulen of Anja Völler. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teamleider Manuela Gitmans.