Fysiotherapeut

Functieomschrijving

Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking: thuis of op één van haar locaties in Midden- en Zuid-Limburg. Het aanbod voor wonen, werken, daginvulling en ontspanning is gevarieerd en altijd toegespitst op de individuele cliënt. Zíjn keuzes, kansen en mogelijkheden vormen daarvoor de basis. Van daaruit geven de cliënt, mensen uit zijn omgeving én medewerkers van Pergamijn samen het leven kleur.

Ten behoeve van het gezondheidscentrum, vakgroep Fysiotherapie, is er per 1 augustus 2021 een tijdelijke vacature voor de functie van:


FYSIOTHERAPEUT

28 uren


Jouw werkomgeving

De fysiotherapie is een vakgroep binnen het Gezondheidscentrum Pergamijn die ten behoeve van cliënten van Pergamijn werkzaam is op diverse locaties in Midden- en Zuid-Limburg. Als professional geef je door middel van onderzoek, behandeling, begeleiding en advies invulling en uitvoering aan de fysiotherapeutische werkzaamheden, daarnaast ben je in staat doelgericht en multidisciplinair te werken. Verder neem je als vakgenoot deel aan werkgroepen, expertiseteams en het geven van scholing.

Functievereisten

Jij…

… bent in staat om zelfstandig te werken, overzicht te houden en prioriteiten te stellen;

… je staat voor kwaliteit en heb je een actieve en ondernemende werkhouding;

… je beschikt over goede didactische en mondelinge vaardigheden.


Jouw achtergrond…

Je hebt liefst al ervaring én zeker affiniteit met de doelgroep mensen met een verstandelijke beperking

… je bent in het bezit van een geldig diploma fysiotherapie.

… je bent bij voorkeur geregistreerd in het kwaliteitsregister fysiotherapie.

Verder ben je in het bezit van een rijbewijs en heb je de beschikking over een eigen auto. Je bent flexibel (in urenverdeling en taken) en zo nodig bereid om meer uren te werken.


Daar tegenover staat…

Wij bieden een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief.

Verder bieden wij:

  • Deze functie is te vullen voor de periode van één jaar.
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 55, schaalindeling is afhankelijk van je werkervaring;
  • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
  • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, tablet, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
  • Deelname aan de collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.


Meer weten?

Voor nadere informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met Audrey Hamers, fysiotherapeut, telefoonnummer: 06-42615852 of Bea Tinnemans, telefoonnummer: 06- 22367113

Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, solliciteer dan voor 1 september dmv sollicitatie button.

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met corporate recruiter Anja Völler. Het tweede gesprek vindt plaats met fysiotherapeut Audrey Hamers.

Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.