Senior Cliëntbegeleider, Echt

Functieomschrijving

Waar kom je terecht?
Woonvoorziening de Olmstraat is een 2 onder een kap woning gesitueerd nabij het centrum in Echt . Hier wonen 10 cliënten met een lichte tot matige verstandelijke beperking, leeftijd variërend tussen de 28 en de 62 jaar. Er heerst een huiselijke, gezellige sfeer waarbij de cliënten elkaar onderling graag helpen. Jong en oud gaan hier goed samen echter de zorgvraag van de oudere cliënt is intensiever. Belangrijke bijkomende handicaps zijn slechthorendheid /doof zijn, en/of autisme. Alle cliënten gaan 3 of 4 dagen naar een dagbesteding of werkplek in de buurt.


Jij…

… de cliënt kan rekenen op jouw oprechte aandacht. De ontwikkeling, maar ook het in stand houden van plezier en welzijn van de cliënt staan voorop met het ondersteuningsplan als leidraad. De cliënt staat bij Pergamijn centraal en heeft zoveel als mogelijk de regie over zijn eigen ondersteuningsplan. Jij als professional gaat samen met de cliënt deze ondersteuningsvragen vorm geven.

…werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met de cliёnt en/of wettelijk vertegenwoordiger, je collega’s zoals cliёntbegeleiders, een teamleider en een gedragskundige staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.

…kunt prioriteiten stellen als geen ander in dit dynamische werk, je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden en bent stressbestendig. Regelmatig heb je overleg met familie en wettelijke vertegenwoordigers en bent in staat een goede samenwerking aan te gaan en in stand te houden. Je neemt deel in het multidisciplinair overleg.

… beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Met jouw positieve instelling ga je geen uitdaging uit de weg en durf je op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega’s te zijn.

…hebt een gezonde dosis humor, relativeringsvermogen en een positieve blik op het leven. Op basis van je senioriteit ben je in staat de samenwerking binnen het team op een positieve wijze te beïnvloeden, tegenstellingen te overbruggen en kun je overstijgend denken en kijken.

… vervult een voorbeeldrol naar andere teamleden, bent in staat hen te coachen en van beeldvorming te voorzien.

…Je hebt kennis van WOPI, bent instaat tot professionele interpretaties en kunt de-escalerend werken.

…bent een echte kartrekker en verbinder!Functievereisten

Jouw achtergrond…

… Je hebt een diploma in de zorg op MBO-niveau 4 of HBO niveau

… Jij hebt ervaring in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg en/of psychiatrie

… Jij bent in staat tot zelfreflectie en zelfmanagement en bereidt jezelf steeds te ontwikkelen.

… Scholing de-escalerend werken, BHV, slikprotocol en medicatie zijn van voordeel.


Daar tegenover staat…

Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat.

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Verder bieden wij:

  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 45 afhankelijk van je opleiding; (min. €2.151,- max. € 2.389,- o.b.v. 36 uur);
  • 144 verlofuren per jaar en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren (bij fulltime dienstverband).
  • Een eindejaarsuitkering van 8.33%, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid.
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Olmstraat in Echt is goed te bereiken vanuit Sittard, Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond.

Meer weten?

Voor nadere informatie over de functie-inhoud senior cliëntbegeleider kun je contact opnemen met Jolanda de Wit, teamleider. Tel: 06- 30306609


Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv via de website: www.werkenbijpergamijn.nl

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Marie-Christine of Anja. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teamleider Jolanda de Wit en een collega.