Senior Cliëntbegeleider Nachtzorg

Functieomschrijving

Pergamijn is voor de nachtzorg op zoek naar:

Senior cliëntbegeleider nachtzorg

Jouw werkomgeving…

‘s Nachts slaapt iedereen toch….of toch niet?


Als onze cliënten wakker worden of een zorgvraag hebben, kunnen ze rekenen op ondersteuning van het nachtzorgteam. Het nachtzorgteam bestaat uit een 40-tal collega’s. 40 Collega’s betekent ook 40 verschillende karakters met allemaal hun eigen kwaliteiten, maar met hetzelfde doel: de beste nachtzorg voor onze cliënten. Onze visie is dan ook “een op maat afgestemde ongestoorde nachtrust voor iedere individuele cliënt”.


Geen enkele nacht is hetzelfde! De ene keer voldoet een geruststellend praatje, een knuffel, een slokje drinken of even lekker onderstoppen, een andere keer kun je te maken krijgen met complexe situaties en wordt beroep gedaan op jouw de-escalerend handelen. Een aantal cliënten heeft verzorging en/of verpleging nodig waardoor zij zeer regelmatig op jouw hulp zijn aangewezen. De nachtdienst wordt gedraaid in een wisselende samenstelling van 11 collega’s.

Je werkt af en toe solistisch op onze buitenlocaties en tijdens mobiele diensten en veelal samen met collega’s op ons terrein in Echt. Je wisselt jouw zorg gedurende de nacht af met het als centralist bemannen van het beluister systeem. Een mooie zorgondersteuning middels domotica die door de steeds maar weer vernieuwende ontwikkelingen boeiend blijft en ons helpt de juiste zorg op het juiste tijdstip en de juiste plaats te verrichten. In het team heeft er altijd één iemand bereikbaarheidsdienst, jij dus ook! In geval van calamiteiten en overstijgende zaken zal er dan beroep op je worden gedaan.


Functievereisten

Jij…

…bent een echte nachtuil die stevig in zijn schoenen staat en snel een plekje weet te vinden in het team?
…bent enthousiast, toont initiatief en je kunt als geen ander je eigen grenzen aangeven en bewaken. Al onze nachtdienstmedewerkers zijn breed geschoold! Ze hebben ruime kennis op het gebied van verzorging/verpleging, omgaan met gedrag en een geldig certificaat bedrijfshulpverlening.
…bent in staat tot kritische reflectie naar jezelf en collega’s en kijkt met een frisse en optimistische blik naar problemen en uitdagingen. Op basis van je senioriteit ben je in staat de samenwerking binnen het team op een positieve wijze te beïnvloeden, tegenstellingen te overbruggen en heb je een voorbeeldrol voor andere teamleden. Tevens vragen wij:

Jouw achtergrond…

  • Heb jij een afgerond diploma in de zorg op MBO/HBO niveau?
  • Heb je ervaring in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg en/of psychiatrie?


Daar Tegenover staat…

Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat.

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.


Verder bieden wij:

  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 45 afhankelijk van je opleiding;
  • parttime-contract en de (grotendeels) 9-uurs-diensten die je aaneengesloten werkt waardoor je gemiddeld 12 diensten per maand draait.
  • Contract van max 85% met nacht ORT-toeslag!
  • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
  • Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze.
  • Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer.


Meer weten?
Wil je meer weten over de invulling van deze functie neem dan contact op met

Lotte Dobbelstein 06 40172541 of Michelle van Bommel 0614972498


Jij gaat ervoor!
Wil je deel uitmaken van het nachtzorgteam en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan je CV en motivatie via de website www.werkenbijpergamijn.nl