Teamleider Nachtzorg te Echt

Functieomschrijving

Pergamijn zoekt

Teamleider Nachtzorg te Echt

36 uur

Jouw werkomgeving
De dienst nachtzorg is instellingsbreed georiënteerd waardoor de medewerkers van jouw team binnen de gehele organisatie inzetbaar zijn. Het team ondersteunt de slaapdiensten van de diverse woongroepen en verzorgt voor een aantal locaties de gehele nachtzorg. Pergamijn werkt met een domotica systeem, hiervoor heb je nauw contact met de teamleider zorgdomotica. Je bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit en continuïteit van de nachtzorg en zorgt dat de bezetting van de dienst kwalitatief en kwantitatief op orde is. Als leidinggevende werk je gericht aan de ontwikkeling van de individuele medewerkers en het team als geheel. Je geeft op een natuurlijke manier leiding aan een 40-tal cliëntbegeleiders wat zich vertaalt in werkplezier en de teamprestaties.

Functievereisten

Jij..
…bent een ‘stevige’ persoonlijkheid en hebt een duidelijke beeld waar nachtzorg voor staat en zich op moet ontwikkelen. In deze ontwikkeling zoek je de samenwerking op met de locaties en de medische diensten.
…weet als geen ander de verbinding te leggen met je team ook al stuur je op afstand. In stressvolle situaties kun je je goed staande houden en ben je niet bang om keuzes en beslissingen te maken. Bij Pergamijn werken wij met mensen en voor mensen! Jij bent van nature oprecht geïnteresseerd in mensen.
…bent een open en inspirerende leider die met gemak mensen meeneemt, tegenstellingen weet te overbruggen en mensen weet samen te brengen. Door je enthousiaste houding en uitstekende communicatieve en coachende vaardigheden ben je in staat om het team te laten groeien en ontwikkelen.


Verder beschik je over:

  • Een afgeronde HBO-opleiding;
  • Ervaring als leidinggevende (bij voorkeur in de zorg)


Daar tegenover staat…

Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat.

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 55 (€ 2853,- tot €4211,- op basis van 36 uur.)
  • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen Stichting Pergamijn;
  • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, tablet, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
  • Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze;
  • Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer;
  • Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure
  • Echt is goed te bereiken vanuit Sittard, Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond.


Meer weten?

Voor nadere informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met Jacco Hoffmans, Manager GCP/Nachtzorg, op tel.: 06 30806590.


Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv via de website: www.werkenbijpergamijn.nl

De procedure beslaat twee gespreksrondes met Jacco Hoffmans, Manager GCP/Nachtzorg en Thijs Korsten, HR Adviseur. Deze staan i.v.m. vakanties gepland voor september.

Re-integratie kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.