Vakantiewerk gehandicaptenzorg!

Functieomschrijving

Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking: thuis of op een van haar locaties in Midden- en Zuid-Limburg. Het aanbod voor wonen, werken, daginvulling en ontspanning is gevarieerd en altijd toegespitst op de cliënt. Zíjn keuzen, kansen en mogelijkheden vormen daarvoor de basis. Van daaruit geven de cliënt, mensen uit zijn omgeving én medewerkers van Pergamijn samen het leven kleur.


Pergamijn zoekt vakantiekrachten!

Uren zijn bespreekbaar!

Ben jij bezig met een opleiding in de zorg en je vindt het leuk om mensen met een beperking te ondersteunen? Dan is dit jouw kans om tijdens de zomervakantie geld te verdienen en werkervaring op te doen!

Wie zoeken wij?
Jij bent onze nieuwe enthousiaste, pro-actieve collega die wel van een uitdaging houdt. Geen enkele dag is hetzelfde en dat vraagt van jou de nodige flexibiliteit! We zoeken vakantiewerkers die het oprecht leuk vinden om andere mensen blij te maken met een vriendelijk woord of een helpende hand!

Ervaring is geen must!
Om bij ons te werken als weekend- of vakantiekracht hoef je geen ervaring te hebben. Als jij minimaal in je tweede leerjaar van de opleiding zit tot Verzorgende IG of Verpleegkundige kun je bij ons terecht en helpen wij jou graag verder met het opdoen van ervaring en kennis tijdens deze leuke vakantiebaan.

We gaan graag met jou in gesprek om jou de leukste bijbaan te bezorgen.

Meer informatie:
Kijk voor meer informatie over de organisatie op www.pergamijn.org
Voor nadere informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen Recruiter Marie-Christine Meulen 0620930566.

Heb je interesse?
Wil jij graag bij ons vakantiewerk komen doen en voldoe je aan en de gestelde eisen, solliciteer dan via de website www.werkenbijpergamijn.nl

Heb jij na je vakantiebaan bij Sitchting Pergamijn nog interesse in een weekendbaan? Dan willen wij het gesprek met jou aangaan!


Functievereisten

Functievereisten

Om als vakantiewerker aan de slag te kunnen zit je minimaal in je tweede leerjaar van je opleiding.